Прием в първи клас

Детайли
Уважаеми родители на първокласници,

     Въпреки усложнената обстановка, и тази година започва приемането на заявления за записване на деца в първи клас. За Ваше улеснение подаването на  заявлението за класиране може да стане по няколко начина:
  1. Да бъде изтеглено в PDF формат и разпечатано. След като го попълните, го сканирате и изпращате по електронна поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Наш служител през следващите 24 часа ще се свърже с Вас за потвърждаване на данните и да Ви предостави Вашия входящ номер.
  2. Да бъде изтеглено в DOCX формат/нужен е Word 2007+/. След като го попълните, го изпращате по електронна поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Наш служител през следващите 24 часа ще се свърже с Вас за потвърждаване на данните и да Ви предостави Вашия входящ номер.
  3. Примерна попълнена бланка може да видите ТУК!
  4. Ако нямате възможност за т. 1. и т. 2., във фоайето на училището, при спазване на изискванията, свързани с извънредното положение и Covid-19,  ще може да подадете заявленията си.
Редът и сроковете са указани в Обявата.
Директор: Емил Андонов

Документи:


Обява:   
© HKKDesign & СОУ "Стефан Караджа"